Cortenstaal producten op maat

Cortenstaal; plantenbakken, borderranden, bloembakken

Bent u op zoek naar cortenstalen plantenbakken, bloembakken, borderranden of andere cortenstalen producten op maat voor bij u in de tuin of op het terras? We leveren allerlei cortenstalen producten. Wij maken voor u het gewenste product precies op maat.

Ook buiten de deur wordt cortenstaal steeds vaker toegepast ter verfraaiing van tuin, perk en terras. Bijvoorbeeld cortenstalen plantenbakken, borderranden, fonteinen of als gevelbekleding. En wij begrijpen waarom. Dit mooie onderhoudsvrije materiaal verkleurt en beschermt zichzelf met de tijd. Met een robuust ogend cortenstaal als eindresultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking voor cortenstalen producten voor uw tuin of terras? Neem contact met ons op om uw idee te bespreken.

Contact opnemen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een cortenstalen plantenbak, bloembak of borderrand of een ander project? Bel nu 040-2075147 of vul onderstaand formulier in. U kunt ook eventuele tekeningen meteen uploaden. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement